Flerbostadshus

FUNDERAR NI PÅ ATT:

  • göra stambyte?
  • renovera kök eller badrum?
  • se över taket?
  • installera solceller?
  • fräscha upp fasaden?
  • tilläggsisolera?

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

På Paras Bygg tar vi hand om alla typer av uppdrag. Vi skräddarsyr
lösningar för våra kunder, både genom totalentreprenad och genom
samverkansentreprenad. Vi är certifierade enligt Byggföretagens verksamhetsledningssystem BKMA vilket visar att vi bryr oss om både arbetsmiljö, kvalité och miljö. På Paras Bygg utför vi allt från projektering till den sista spiken.

MED OSS ÄR DU I TRYGGA HÄNDER

Paras Bygg har lång erfarenhet av att bygga om, renovera och utföra stambyten i miljonprogrammen. Behoven är ofta stora i fastigheter med 50 år på nacken. Upprustning av närmiljö, energieffektivisering med bland annat tak- och fasadrenovering samt stambyte är några av de åtgärder som återkommande frågas efter. Vårt framgångskoncept grundar sig på bred kompetens, noggrann planering och god kommunikation med såväl dig som kund som de boende. Många projekt har lett till fortsatt gott samarbete. Vi erbjuder serviceavtal och ramavtal om ni behöver kontinuerlig hjälp.

KONTAKT

E-post mail@parasbygg.se

Telefon 0413-17204

Basutbud med möjlighet att göra tillval. Under förprojekteringen väljer föreningen ett basutbud för golv, vägg och inredning. Låt varje bostadsrättsinnehavare göra personliga tillval. Vi och våra samarbetspartners hjälper er hitta rätt!

Passa på att söka bidrag för energieffektivisering! Läs mer på Boverkets sida.

Läs mer om oss – Broschyr Företagspresentation

AFFÄRS- OCH KONTORSVERKSAMHET? Klicka här!

Läs mer om: STAMBYTE , TAK & FASAD , MARK & ANLÄGGNING , INVÄNDIG RENOVERING